Catering

U geeft een feest en u wilt iets te knabbelen of te eten aanbieden. Borrelhapjes, een broodjesmaaltijd, een buffet of een vijfgangenmenu? Alles is mogelijk!

Catering

Maaltijden

U kookt zelf

Zwaait u zelf graag met de potten en pannen? Wilt u uw genodigden laten genieten van uw kookkunsten?
Dan huurt u de keuken bij de zaal. Er is een beter uitgeruste keuken op de benedenverdieping en een basiskeuken op de bovenverdieping.

Een traiteur kookt voor u

Bent u niet zo een keukenprins(es)? Wilt u niets missen van de activiteit die u organiseert? Of wilt u zich gewoon eens lekker laten verwennen en bedienen?
Dan kunt u een beroep doen op een kok of een traiteur – met of zonder zaalpersoneel – die de regels van Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen kent en toepast.
Vermeld in dit geval zowel de naam van de kok of traiteur als het aantal catering personeel op uw aanvraagformulier.

Catering champignons

Kaasschotel

Drank

U bent verplicht

  • de drank – frisdrank, water, bier, koffie en thee – te verbruiken die door de vzw wordt geleverd.
  • wijn en aperitief te bestellen bij de zaalverantwoordelijke.
  • stopgeld te betalen voor het aantal verbruikte flessen wijn en aperitief als u de toelating heeft gekregen om ze mee te brengen. Het stopgeld is € 3 per fles.
  • het verbruikersblad correct in te vullen om de drankrekening te kunnen opmaken.

Extra aandachtspunten drankverbruik

  1. Het is verboden sterke drank te schenken omdat de vzw hiervoor geen vergunning bezit. U mag deze ook niet binnenbrengen.
  2. Als het verbruik niet in verhouding is met het aantal gasten heeft de vzw het recht een vergoeding te eisen gelijkwaardig aan het geleden verlies. Daarom werken wij met een forfaitair bedrag.
    U betaalt een forfaitair bedrag van €250 voor de benedenzaal, €125 voor de grote bovenzaal en €75 voor de kleine bovenzaal. Dit forfaitair bedrag dekt de minimale drankafname en wordt niet terugbetaald. Hebt u meer verbruikt dan de minimale drankafname dan betaalt u bij de afrekening enkel het saldo = totale drankverbruik min het forfaitair bedrag.

Afrekening

  • De drank en andere artikelen worden afgerekend conform de prijslijst. De Raad van Bestuur bepaalt de prijzen en past ze te gepasten tijde aan. 
  • Voor het verlaten van de zaal vult u de verbruikte artikelen in op het daarvoor opgestelde formulier.
  • Hoe vult u het formulier in?

  1. U dateert dit formulier.
  2. U ondertekent het met duidelijke vermelding van uw naam.
  3. U deponeert dit formulier samen met de sleutel in de brievenbus.
  • De zaalbeheerder controleert de verbruikslijst en bezorgt deze aan de penningmeester.
  • De penningmeester stuurt u de factuur met de verrekening van het zaal- en drankgebruik.
  • U betaalt de factuur binnen de 10 werkdagen.

Dit staat ook zo vermeld in het huurcontract.

Plateau met glazen